Ресторатором бути – означає знати усю кухню. Кухню, концепцію, маркетинг, стилістику і так далі. Розробляти ідею закладу та втілювати її до найменших подробиць. Щоб «смачно» було усіма рецепторами.

3 липня запрошуємо на майстер-клас «Ресторатор». Обіцяємо розказати:
Хто такий ресторатор?
Що входить у його обов’язки?
Які навички необхідні цьому професіоналу?
Де і на кого вчитися майбутнім рестораторам?
Які складності та переваги професії?

Після лекції запропонуємо власні ідеї ресторанів та отримаємо фітбек від спікера. Ним стане Марат Осипов, засновник і власник ресторанів «#KORITSA» і «Волшебная лампа».


Участь безкоштовна.
Реєстрація: goo.gl/fHunSU
Учасники – учні 8-11 класів.
Коли: 3 липня, 16:00.
Де: ГДИП (вул. Пирогова, 6а).
Організатор – Київський молодіжний центр

Поширити подію в соціальних мережах